Music meets Franciscus uitverkocht

Het laatste kaartje werd gekocht door burgemeester Jos Heijmans. Hij kreeg dit bijzondere entreebewijs vandaag op het stadhuis overhandigd door Bart Janssen en Jasper Heesakkers.

Music meets Franciscus is uitverkocht. In slechts 4 maanden tijd is Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid erin geslaagd om de 200 beschikbare kaarten voor haar dinnerconcert te verkopen. Het laatste kaartje werd gekocht door burgemeester Jos Heijmans. Hij kreeg dit bijzondere entreebewijs vandaag op het stadhuis overhandigd door Bart Janssen en Jasper Heesakkers.

De organisatie is blij met de komst van de burgemeester en dat de kaartverkoop hiermee is afgerond. Deze tweede editie van Music meets Franciscus is een behoorlijk maatje groter dan zijn voorganger in 2015. In totaal werken zo’n 150 muzikanten mee aan de productie en ontvangt de organisatie aanzienlijk meer gasten, waaronder vele vertegenwoordigers uit het Weerter bedrijfs- en verenigingsleven. Nu de verkoop succesvol is afgesloten kan de organisatie zich volledig gaan richten op de voorbereiding van het concert.

Volop talent van Weerter bodem
Music meets Franciscus wordt uitgevoerd met veel talent van Weerter bodem! Zo werken naast de harmonie o.a. John Janssen, Marjos Metsemakers, Michiel Hendriks, Michielle Baetsen, Ruud Teunissen, Mark en Wilhelmien Fonteijn, The Streetsingers en Judith’s Dance Point mee aan de show. De presentatie ligt in handen van Richard de Hoop en na afloop is er een spetterende afterparty met DJ Phil Aspers. “Daarnaast hebben we nog een aantal leuke verrassingen in petto, maar die houden we natuurlijk nog even geheim. Op 27 oktober gaat er iets heel bijzonders gebeuren in het Franciscus Huis!”, aldus de organisatie.

Vorig artikelSubsidieregeling Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer Limburg wordt uitgebreid
Volgend artikelHet Jeugdcultuurfonds komt naar Leudal