Brutale roofoverval aan de Klaarstaat in Ospel

overval in Ospel

OSPEL – Zaterdagavond omstreeks 20.45 uur werd er een overval gepleegd aan de Klaarstraat in Ospel. Het is inmiddels bekend dat het om een pluimveebedrijf / groothandel in zuivelproducten, spijsoliën en -vetten en eieren gaat. Overvallers met bivakmutsen drongen de woning binnen. Een jeugdige bewoner die alleen thuis huis was werd hierna vastgebonden. De woning werd daarna doorzocht.

De eigenaar van de woning die op het moment van de overval niet thuis was, werd door een voorbijganger die langs de woning kwam en de zaak niet vertrouwde gewaarschuwd. De eigenaar ging met een vriend naar huis maar zij konden niets doen omdat de overvallers gewapend waren. De slachtoffers werden alle drie vastgebonden. De politie was snel ter plaatse maar kwam net te laat ter plaatse.

Er ging daarna een burgernet bericht uit: Ospel, Klaarstraat ivm zojuist gepleegde overval gez. BMW donkerkleurig 3 serie 3/4 inzittenden. Onderneem zelf geen actie. Tips? Bel nu 112

Vorig artikelVideoclip Spirituele Leven van Midden-Limburgse rockband Puyn staat online
Volgend artikelWielerwedstrijden van EPO – Tour d’Oospel 2017