Lunchen tussen de boeken

Bijenhotel

WEERT – Kom lekker lunchen tussen de boeken bij Bibliocenter en geniet tegelijkertijd van boeiende verhalen. Anja Akkermans, werkzaam in Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man, vertelt op vrijdag 1 september over de ontwikkeling van het gebied De IJzeren Man tot wat het nu is.

De IJzeren Man is een begrip in Weert. Het recreatiegebied rondom de grote waterplas is genoemd naar de graafmachine die begin vorige eeuw de plas heeft uit gegraven.
De verhalenlunch kost nog geen tientje. Het begint om 12 uur in de KoffieBoekerij van de bibliotheek Weert en duurt tot ongeveer half 2. Er is plaats voor circa twintig personen. U bent welkom bij Bibliocenter Weert aan de Wilhelminasingel 250. Aanmelden tot en met 29 augustus op www.bibliocenter.nl

Het centrum met de prachtige tuin en bijenhal is 25 jaar geleden gebouwd door de gemeente Weert en biedt onderdak aan alle groene verenigingen uit Weert. De lezing wordt ondersteund door prachtige foto’s van het gebied, de bedrijven en het Natuur- en Milieucentrum.

Vorig artikelKunstmarkt in Bombardon Heythuysen
Volgend artikelAziatische Tijgermug in Weert gesignaleerd