Kunstmarkt in Bombardon Heythuysen

Helmie Skrabanja - Tulpjessteiger

HEYTHUYSEN – Op zondag 20 augustus wordt de 4e editie van de kunstmarkt ’Kunst dichtbij Kunst’ in de Bombardon in Heythuysen gehouden.

In de entourage van de Bombardon krijgen regionale kunstenaars de gelegenheid hun beeldende kunst dichter bij de ‘gewone’ mens te brengen, kunst toegankelijker te maken voor een breed publiek, maar uiteraard ook om waardering te krijgen voor hun eigen werk. Kortom, volop gelegenheid om van kunst te genieten, te kijken of te kopen.

Diversiteit in deelnemers
De deelnemende kunstenaars laten een diversiteit aan kunst zien. Zo zijn er meerdere vormen van keramiekkunst, schilderkunst, glaskunst en ook sculpturen van metaal. Verder zijn er enkele korte presentaties over hedendaagse kunst en barok tot impressionisme.
Heeft u interesse in een cursus of workshop? Bezoek dan beslist onze kunstmarkt.

Gratis entree
De markt vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur in de Bombardon. De toegang is gratis en er is ruime parkeergelegenheid. U kunt genieten van een heerlijke kop koffie, een lekker verfrissend drankje met iets lekkers! Kom kunst ervaren van dichtbij!

Zie voor meer informatie www.debombardon.com

Vorig artikelRichard van de Walle (van restaurant Raymaert Helmond) naar brasserie-hotel Antje van de Statie in Weert
Volgend artikelLunchen tussen de boeken