Informatieavond Centrumvisie Maarheeze

Herinrichting Stationsstraat, bron: www.megaborn.com

MAARHEEZE – Op woensdag 6 september is er een eerste informatieavond over de Stationsstraat en nabije omgeving Maarheeze. Dit project is onderdeel van het Uitvoeringsprogramma en de Centrumvisie Maarheeze. Daarover gaat de gemeente Cranendonck graag met u over in gesprek. 

De gemeente wil de aanpak van de Stationsstraat realiseren in nauwe samenwerking en in overleg met alle belanghebbenden. Samen met Ingenieursbureau Megaborn, die de gemeente ondersteunt bij het project, wil de gemeente Cranendock u uitnodigen voor de informatieavond. Tijdens deze informatieavond wordt u op hoofdlijnen geïnformeerd over het project. Visie en ideeën over de herinrichting van de straat. Enkele thema’s die aan de orde komen zijn: planning, verkeersveiligheid, parkeren, leefbaarheid, groen, omgeving, beleving en verblijfskwaliteit.

• Datum: woensdag 6 september 2017
• Tijd: van 19:30 uur tot 21:30 uur
• Locatie: De Smeltkroes, Kijkakkers 1, Maarheeze

U kunt zich aanmelden bij de heer Jan Ligtenberg (projectleider van de gemeente). Hier kunt u (na 20 augustus) ook terecht voor vragen.

Achtergrond
Nadat de Centrumvisie Maarheeze is vastgesteld, heeft de raad in december 2016 het Uitvoeringsprogramma inclusief prioritering vastgesteld. In samenspraak met de klankbordgroep van de centrumvisie, inwoners en ondernemers is dit programma tot stand gekomen. In het programma staat ook de aanpak van de Stationsstraat en nabije omgeving. Dit project gaat nu van start.

Vorig artikelVoor je computercursus naar de bieb
Volgend artikelOpen Dag Unicorn Grain Specialties B.V