Voor je computercursus naar de bieb

Computeren in de bieb

WEERT – Binnenkort begint het cursusseizoen weer. Op 8 september is bij Bibliocenter in Weert een informatiebijeenkomst over de computercursussen die je bij de bibliotheek kunt volgen.

Van een cursus Klik&Tik voor mensen die nauwelijks of geen ervaring hebben met de computer, tot Digisterker werken met de digitale overheid, tot Windows 10 of een fotoalbum maken. Heb je een computer, laptop of tablet en wil je daar beter mee leren omgaan? Kom naar de infobijeenkomst op vrijdag 8 september van 10.30 tot 12.30 uur bij Bibliocenter Weert. De docenten van SeniorWeb geven toelichting op het programma van 2017 / 2018. Loop binnen en laat je informeren. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 in Weert. Voor meer info.

 

Vorig artikelUw gezin als hét gezicht van Weert kermis?
Volgend artikelInformatieavond Centrumvisie Maarheeze