Dit weekend is de vijfde editie EPO – Tour d’Oospel 2017

OSPEL – Dit weekend vindt op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus de vijfde editie van EPO – Tour d’Oospel plaats. EPO – Tour d’Oospel staat al jaren bekend om haar fiets en fieëst programma, sportiviteit en gezelligheid staan centraal. Wat is er tijdens deze 2 dagen allemaal te doen?

Vrijdag 4 augustus – The Deejays en Coverband Noah.
EPO – Tour d’Oospel wordt traditioneel feestelijk geopend. Vanaf 20.00 uur is de tent open en de entree is helemaal gratis! The Deejays zijn op de vrijdagavond weer aanwezig om samen met jullie een feestje te bouwen.|
Deze feestavond van Tour d’Oospel kan natuurlijk niet zonder een geweldige coverband. Coverband NOAH zal het podium in het EPO – Paviljoen betreden. Deze 6-koppige band levert niet alleen muzikaal een topprestatie, maar zorgt ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie.

Zaterdag 5 augustus – Fietsen en Fieësten
Zaterdag 5 augustus is het ’s middags de beurt aan de sportievelingen onder ons. Heb jij altijd al eens mee willen doen aan een wielerwedstrijd? Jong en oud hebben de kans hun fietskunsten te vertonen.

Het programma:
14:30 KNWU Dames
16:15 ODK Knock Out Heats
16:35 Dikke Banden Race(kinderen van 6-12 jaar (geboren in 2005-2010).
17:05 ODK Tijdrit
17:50 ID Cycling Cup
18:10 ODK Knock Out Halve Finale
18:40 ODK Kampioenschap Knock Out Finale
19:00 KNWU Heren

Heb jij je nog niet ingeschreven, schrijf je dan hier snel in. Op het Aerthijsplein is tijdens deze wedstrijden voor ieder wat wils. Zo staan er verschillende stands waar iedereen kan genieten van een hapje en een drankje, staat er een groot springkussen voor de jeugd, wordt de muziek verzorg door F.A.R.T. en heb je natuurlijk het beste uitzicht op Start Finish.

Vanaf 20.00 uur staan The Deejays weer klaar om de tent warm te maken voor een knallende afsluiter van EPO – Tour d’Oospel 2017namelijk…HOTTUB HEROES!!!
De Hottub Heroes bestaan uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten. Met een knallende en energieke show zullen zij iedereen verleiden in een spectaculaire tour langs de beste pop- rock- en dance hits. Ook op 5 augustus is de entree geheel gratis.

Vorig artikelGluren bij de buren op Fatima…
Volgend artikelUrnenveldwandeling in Weert