Grensoverschrijdende molenkaart voor Kempen~Broek gepresenteerd

Presentatie molenkaart Kempen-Broek

MOLENBEERSEL – Vrijdagavond werd de grensoverschrijdende Molenkaart Kempen~Broek gepresenteerd. De burgemeesters, wethouders en schepenen van de Kempen~Broek gemeenten Cranendonck, Nederweert, Weert, Leudal, Bocholt (B), Bree (B), Kinrooi/Molenbeersel (B) en Maaseik (B) namen het eerste, extra grote, exemplaar van de Molenkaart in ontvangst.

De presentatie gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Molencafé aan de voet van de Keijersmolen in Molenbeersel. In Molenbeersel werden afgelopen weekeinde de driedaagse Molenfeesten gevierd. De Molenkaart Kempen~Broek, kosten slechts één euro, is verkrijgbaar bij diverse wind- en watermolens in GrensPark Kempen~Broek, bij de gemeentelijke toeristische diensten in de Belgische Kempen~Broek gemeenten en bij de winkels en agentschappen van de VVV Midden-Limburg.

Ook kan de kaart besteld worden via de website van Molennetwerk Kempenbroek.

 

Vorig artikelUrnenveldwandeling in Weert
Volgend artikelVeel last van hoofdpijn? Wellicht is deze vitamine de oplossing