Burgemeester Jos Heijmans herbenoemd voor 2e termijn

WEERT – Burgemeester Jos Heijmans is bij Koninklijk Besluit benoemd voor een tweede termijn als burgemeester van de gemeente Weert.

Jos Heijmans: “Als burgemeester sta midden in een gemeenschap die voor elkaar klaar staat, waar ik graag deel van uit maak en waar ik prettig woon. Ik ben blij met deze herbenoeming en kijk uit naar de komende zes jaar, waarin ik samen met inwoners en gemeentebestuur werk aan de toekomst van Weert.”

De gemeenteraad van Weert gaf in de vergadering van 18 mei 2017 een positieve aanbeveling voor de herbenoeming van de burgemeester. De heer Heijmans is sinds oktober 2011 burgemeester van Weert. De tweede termijn gaat in op 1 oktober 2017 en geldt opnieuw voor zes jaar

Vorig artikel21 juli 1500: Eerste steen Martinuskerk
Volgend artikel22 juli 1935: Herbegraven