Steun Paardensportvereniging Nederweert

NEDERWEERT – PSV Nederweert doet mee aan de actie “Sport met een Voordeel”. Bij deze actie kunnen zij maar liefst €2000,- winnen als ze de meeste stemmen verzamelen. Met het bedrag willen ze hun zeer gedateerde toiletgroep vervangen.

Het volgende verhaal hebben ze ingestuurd:

PSV Nederweert spoelt het geld zeker niet door de wc! We gebruiken het om de zeer antieke toiletpartij te transformeren tot een moderne sanitaire voorziening. De toiletten, geplaatst in 1975(!), zijn inmiddels zo ouderwets dat de jongere generatie niet eens weet hoe deze te gebruiken… Met name het toilet voor de heren blijkt een uitdaging voor de gasten. Een jongetje van 8 jaar ging zijn vader halen met de vraag: “moet ik hier echt tegen de muur plassen?”.

Als je al eens bij Manege De Kraal naar de wc bent gegaan, weet je precies waar de vereniging het over heeft. De toiletten vallen meteen op; groene tegeltjes op de vloer, groenblauwe tegeltjes tegen de muur, slechts één wc voor de dames en een vreemde plasgoot voor de heren… Tijd voor verandering dus!

Steun de vereniging en breng je stem uit!
Klik hier en klik op “Stem”. Werkt de link niet? Ga dan naar www.sportmeteenvoordeel.nl, scroll naar beneden, klik op “bekijk meer sportclubs” en klik op “stem” bij PSV Nederweert. Iedereen met een Facebook-account kan stemmen. Ook als je geen Facebook hebt, kun je de vereniging helpen. Deel het bericht via mail met je vrienden, familie en collega’s. Stemmen kan tot 31 juli. Iedere stem is er eentje en wie weet kun je straks ontspannen genieten van het toiletbezoek. De vereniging is dus ontzettend dankbaar voor je stem!

Vorig artikelHerinrichting Blauwe Meertje uitgesteld met een jaar
Volgend artikelInzendingen gezocht voor filmwedstrijd Tijdsbeeld