Weerter gemeenteraad maakt uitstapje naar Rotterdam

ROTTERDAM/WEERT – De gemeenteraad van Weert is vandaag op stap in Rotterdam.

De politici krijgen daar een rondleiding in het stadhuis van Rotterdam. Joey Engelen, oud-gemeenteraadslid van Weert, en nu woonachtig in Rotterdam en werkzaam bij VVD Rotterdam heette zijn oud-collega’s welkom.

Toerisme
Het bezoek staat in het kader van toerisme. De gemeenteraad en het college van B&W krijgen bij Rotterdam Partners een presentatie over de wijze waarop Rotterdam toeristen naar de stad weet te halen. Vervolgens zullen zij een wandeling maken langs de highlights van de havenstad. Zo staat een bezoek aan de Markthal, de Erasmusbrug en de Kop van Zuid op de agenda.

Vorig artikelRabobank Samen Sterker: 115.000,00 euro voor de regio
Volgend artikelFatima Huis vereert met monumentenbord en kick-off nieuwe wijkpark