Just Young schoolagenda verspreid onder leerlingen in Midden-Limburg

WEERT – Dit jaar voor het eerst met een super cool Activity Book voor groep 1 en 2 van het VO en de bekende schoolagenda voor groep 7/9 van de basisscholen. In totaal werden daarmee 8000 kinderen bereikt.

Beide uitingen zijn afgelopen week rondgebracht naar de scholen. Donderdagochtend 6 juli werd er in een ontbijtsessie een presentatie gehouden over Just Young en kregen alle aanwezigen een tasje mee met het boek en de agenda.

Just Young
Een belangrijke schrijfster in Just Young is de inmiddels zeer populaire YouTuber Emma Keuven. Met haar YouTube kanaal heeft ze inmiddels 70.000 abonnees. Haar post op instagram over Just Young gaf een grote vraag naar de agenda en het Activity Book van allerlei kinderen in meer dan 3000 reacties! De populariteit van Just Young stijgt jaarlijks en daarom is het dit jaar voor het eerst ook in meerdere plaatsen uitgegeven waaronder Weert, Nederweert, Leudal, Roermond, Roggel, Stramproy, Tungelroy en Budel.

De Just Young Schoolagenda is voor deze editie een succesvolle samenwerking aangegaan met Punt Welzijn. Punt Welzijn is een grote voorstander van Goed Gedrag bij de jeugd in combinatie met de verschillende JOGG gemeentes. Het nieuwe thema in beide uitgaven voor beide doelgroepen zal dan ook zijn: Good Moods.

Vorig artikelSociale werkvoorziening De Risse slaat nieuwe weg in
Volgend artikelRabobank Samen Sterker: 115.000,00 euro voor de regio