Waiting For The Summer nieuwe single Deepend featuring Graham Candy

MIDDEN-LIMBURG – Het Roermondse dj- en producers duo Deepend heeft vandaag de single Waiting For The Summer uitgebracht.

De catchy ‘feelgood’ track doet met zijn tropische housebeats verlangen naar een oneindige zomer vol festivals. Aangevuld met de eigenzinnige zang van singer-songwriter Graham Candy en het instrumentale refrein dat is gespeeld op een bierflesje maakt van Waiting For The Summer de ultieme zomerplaat.

Met vele hits en internationale samenwerkingen op hun naam kan in 2017 niemand meer om Deepend heen. De doorbraak in 2015 danken ze aan hun populaire remix van Matt Simons’ Catch & Release die wereldwijd werd opgepikt en de dubbelplatina status verkreeg. Ook recent werk scoort. De in mei uitgebrachte single Hold On, een samenwerking met de Amerikaanse muzikant en Glee-acteur Chord Overstreet, kwam binnen op #14 in de US Top 40 en werd live opgevoerd tijdens de Amerikaanse The Today Show.

Voor hun nieuwste single heeft Deepend samengewerkt met de uit Nieuw-Zeeland afkomstige en momenteel in Berlijn wonende Graham Candy. Tijdens een schrijfsessie ontstond de juiste muzikale chemie tussen de artiesten, met Waiting For The Summer als resultaat.

Candy kwam enkele jaren geleden naar Berlijn met een koffer, een gitaar en een droom. Speelde hij voorheen in kleine bars in Auckland, nu staat hij voor enorme menigten en scoort hij internationale hits als The Sun, She Moves, Sometimes en 4 Life met namen als Parov Stelar, Robin Schulz en Alle Farben.

Deepend: ‘’We zijn heel erg blij met het resultaat van de samenwerking met Graham Candy! We zijn weg van zijn stem en vinden het heel mooi hoe die samenkomt met onze muziek in Waiting For The Summer. Op de vele grote Europese festivals waar we deze zomer staan zoals Tomorrowland, Sziget en Dance Valley en tijdens onze gigs op Ibiza zullen we deze dan ook zeker laten horen!’’

Beluister Waiting For The Summer hier: http://smarturl.it/WaitingForTheSummer

 

Meer info:

http://www.deepend-music.com

https://www.facebook.com/deependfanpage/

Vorig artikelBetere verkeersveiligheid op provinciale wegen door trajectcontroles
Volgend artikelUpdate: Persoon in Zuid-Willemsvaart gevallen in Weert bleek loos alarm