Over 1 maand is het zover, EPO – Tour d’Oospel 2017!

OSPEL – Over 1 maand is het dan zover. Dan start al weer de vijfde, en dus lustrum, editie van EPO – Tour d’Oospel. EPO – Tour d’Oospel staat al jaren bekend om haar fiets en fieëst programma. Graag houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten tijdens EPO – Tour d’Oospel 2017 dus zowel het fietsen als ook het fieësten.

Fiets wedstrijden, meld je nu aan!!
Inmiddels zijn de inschrijvingen voor de verschillende fiets wedstrijden weer geopend. Mee doen? Meld je dan snel aan via www.tourdoospel.nl/inschrijven. U kunt deelnemen aan de volgende wedstrijden:

ODK Knock-out
Neem het in teams van 3 personen tegen elkaar op in dit nieuwe en korte format!  Het team met de beste sprinttactiek zal prolongeren naar de volgende ronde. Uiteindelijk werken we middels een aantal heats naar de finale toe!

ODK Tijdrit
Een strijd tegen de klok over 6km (3 rondes). In teams van 5 personen ga je proberen zo snel mogelijk de afstand te overbruggen. De tijd van de 3e renner zal doorslaggevend zijn. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de tijdrit dit jaar een opzichzelfstaand onderdeel en dient dus niet als kwalificatie voor de ODK Knock-Out. Kortom, na 3 rondes zet je als team een tijd neer, het team met de snelste tijd wint dit onderdeel.

Dikke Banden Race
Een race voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar (geboren in 2005-2010). Neem het op je eigen fiets tegen je leeftijdsgenoten op en probeer als winnaar over de streep te komen!

ID Cycling Cup
Een race voor mensen met een verstandelijke beperking. Geniet van alle atmosfeer en probeer zo snel mogelijk de race te voltooien! Inschrijven voor deze race kan per mail via [email protected]

Op het Aerthijsplein is tijdens deze wedstrijden van alles te doen en is er voor ieder wat wils. Zo staan er verschillende stands waar iedereen kan genieten van een hapje en een drankje, staat er een groot springkussen voor de jeugd, wordt de muziek verzorg door F.A.R.T. en heb je natuurlijk het beste uitzicht op Start Finish.

Fieëstprogramma
Vrijdag 4 augustus wordt EPO – Tour d’Oospel traditioneel feestelijk ingeluid. Vanaf 20.00 uur is de tent open en voor degene die het nog niet wisten: de entree is helemaal gratis! The Deejays zijn op de vrijdagavond weer aanwezig om samen met jullie een feestje te bouwen. Deze feestavond van Tour d’Oospel kan natuurlijk niet zonder een geweldige coverband. Naast The Deejays zal ook Coverband NOAH, het podium in het EPO – Paviljoen betreden. Deze band is een oude bekende. Vorig jaar zette ze namelijk als afsluiting van EPO – Tour d’Oospel 2016 de tent op zijn kop.

Op zaterdag 5 augustus staan The Deejays vanaf 20:00 uur weer klaar om de tent warm te maken voor een knallende afsluiter van de vijfde editie van EPO – Tour d’Oospel. Deze vijfde editie knallend afsluiten doen zij niet alleen……..

De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: De HOTTUB HEROES zijn ready to rock!! De Hottub Heroes bestaan uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten. De hits vliegen je om de oren en worden ondersteund door een spectaculaire lichtshow vol visuele hoogtepunten.

Met een knallende en energieke show zullen zij iedereen verleiden in een spectaculaire tour langs de beste pop- rock- en dance hits. Door naadloze overgangen kan iedereen eindeloos blijven dansen. De Hottub Heroes zullen het EPO – Paviljoen om toveren tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen

Ook op 5 augustus is de entree geheel gratis.

Meer informatie over EPO – Tour d’Oospel? Kijk even op www.tourdoospel.nl

Tot 4 en 5 augustus bij EPO – Tour d’Oospel 2017!!!

Vorig artikel5 juli 1989: Schone stad
Volgend artikelUitgebroken pony’s in Ittervoort