Te diep decolleté, te kort rokje en burka verboden op Weerter scholen

WEERT – LVO maakte aan haar leerlingen van het College, Philips van Horne, Kwadrant en Bravo in Weert een ‘Leerlingen dresscode’ bekend.

Wat draag je echt niet op school?
De kleding mag niet aanstootgevend zijn (Meisjes: trek niet een te kort rokje aan of een top met een te diepe decolleté). Je kleding moet altijd schoon en netjes zijn. Draag kleding die is afgestemd op je lichaamsbouw, die niet te klein of te groot is.  De ogen en het gezicht dienen in het schoolgebouw voor iedereen zichtbaar zijn. Leerlingen met ongewenste teksten/foto’s op kleding worden hierop aangesproken Discriminerende, racistische, beledigende en/of obscene, dus aanstootgevende teksten en afbeeldingen op kleding zijn verboden.

Voor wie alle dresscodes en de 10 gouden regels over gedrag wil nalezen klik hier.

 

Vorig artikel2 juni 1586: Ontruimd
Volgend artikelPenning van Verdiensten gemeente Weert voor Victor Goumans