Lokaal zangtalent gast bij Karin Bloemen

WEERT – Karin Bloemen brengt met ‘Volle Bloei’ een programma vol energie en inspiratie, zodat u als publiek na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Ja, wie houdt er nou niet van Bloemen in volle bloei? Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Karin in elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid om een nummer te komen zingen.

In Weert mag de 25 jarige Gaby Claessens samen met Karin schitteren in het Munttheater. Een podium niet geheel onbekend voor Gaby. Zij vervulde reeds diverse rollen in grote lokale producties als, Chess in concert, Wieert 601 en vorig jaar vervulde zij de rol van Maria in West Side Story in concert. Gaby is geboren en getogen in Weert en na haar studie aan de Universiteit Maastricht nu werkzaam als Talent Sourcer. Haar passie voor muziek begon al jong, ze had jaren zangles bij Rick, zingt reeds 12 jaar bij de vocal group Sevenfifteen onder leiding van Rita Scheffers en volgde vele musical cursussen.

De show is donderdag 8 juni te zien in het Munttheater. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via de website of theaterkassa 0495-513575 WWW.MUNTTHEATER.NL

Vorig artikel100ste entreekaart Music meets Franciscus verkocht
Volgend artikelHet is zo ver: u kunt stemmen voor de Publieksprijs voor Weert en Nederweert.