Asfalteerwerkzaamheden aan kruising Bassin e.o. te Weert

Asphalt and asphalting the road. Close up

WEERT – Komende donderdag, vrijdag en dinsdag (1, 2 en 6 juni) brengt Heijmans asfalt aan ter plaatse van kruispunt Bassin. De werkzaamheden vinden grotendeels plaats in de afgesloten werkvakken. Tijdens het aanbrengen van de deklaag wordt het verkeer met behulp van verkeersregelaars langs het werk geleid.

Als het asfalt aangebracht is rest nog een gedeelte straatwerk, wordt het terrein opgeruimd en op 8 juni vrijgegeven voor de Stadstriathlon.  Op dinsdag 13 juni hervat Heijmans de werkzaamheden en wordt gestart met de laatste fase van het kruispunt Bassin (fase 1C) en Hoogpoort (fase 2C). Zie ook www.weertbassin.nl.

Na deze twee fases resten nog de werkzaamheden aan kruising Beekstraat-Hoogpoort en de Stadsbrug.

De werkzaamheden verlopen conform planning.

Vorig artikelDroom komt uit voor Jennifer Konings tijdens Pinksterculiance
Volgend artikelOpening teutenkamer Hamont en presentatie brochure Teutengeschiedenis Noord-Limburg