Bijzonder evenement ‘Salon De angst’ op 13 mei in kasteel Baexem

BAEXEM – Wees niet bang, Salon De angst mag dan wellicht afschrikwekkend klinken, het wordt juist een buitengewoon aantrekkelijk evenement op 13 mei in en rondom kasteel Baexem.

Zet het in je agenda, want muzikanten, theatermakers, performancekunstenaars en toneelschrijvers geven in voorstellingen en korte presentaties op boeiende wijze hun visie op angst. Hoe bijzonder is dat! Schrik.? Van kasteeltuin tot zolderkamer.

Over schrik en bangigheid
Onder curatorschap van Nina Willems en Anke Riesenkamp gaat het van 18.30 uur tot 20.30 uur over schrik en bangigheid met onder andere Lucienne Venner, Studio Akatak, Merel Smitt, Merlijn Huntjens en vele anderen.

Vanaf 17.00 uur is vrije inloop in tuin en  kasteel en is er een buffet met soepen, salade brood en tapenades (9,-pp) en natuurlijk vuur met borrels… Entree is 10,-. Een samenwerking van Kasteel Baexem en VIA ZUID.

Vorig artikelArchitectuurcafé 16 mei
Volgend artikelStramproyer kunstroute ontvangt subsidie van SamenFonds 0495