Architectuurcafé 16 mei

WEERT – Het laatste architectuurcafé van dit seizoen heeft een opmerkelijk thema. Zijn de onderwerpen van de presentaties meestal lokaal of regionaal georiënteerd, ditmaal beschouwen we een voorbeeld van wereldarchitectuur.

Een regelmatig bezoeker van ons café is ir. Abhijit Mandrekar, verbonden aan Arch Space-M. Hij woont en werkt een deel van het jaar in Weert en een deel van het jaar in Mumbai (India). Abhijit maakt ons graag deelgenoot van zijn visie op de ontwikkeling van de metropoolstad Mumbai: een bonte mix van eeuwenoude structuren en tradities, voortgestuwd door de moderne informatietechnologie.

Met zijn ‘masterplanning management reorganisation strategy’ schets hij een lange termijn ontwikkeling van deze miljoenenstad.

De Nederlandstalige presentatie “Metropolis Bombay – Mumbai” van Abhijit Mandrekar vind plaats op dinsdag 16 mei aanstaande in Brasserie-Hotel ‘Antje van de Statie’ aan het Stationsplein 1 in Weert.

Aanvang: 19.30 u. gratis entree.

Vorig artikelBeachbar, brasserie en viersterren- hotel verwacht bij de Steenberg
Volgend artikelBijzonder evenement ‘Salon De angst’ op 13 mei in kasteel Baexem