Koninklijke onderscheiding voor de heer Theo Sleven uit Ittervoort

LEUDAL – Op zondag 7 mei 2017 is aan de heer T.P.G.M Sleven (61) woonachtig in Ittervoort een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De versierselen werden hem opgespeld door burgemeester Arno Verhoeven van de gemeente Leudal.

De heer T.P.G.M. Sleven is sinds 1979 lid van de vrijwillige brandweer Hunsel. Binnen de brandweerwereld heeft hij taken vervult als brandwacht, hoofdbrandwacht en chauffeur, thans genaamd: Manschap/chauffeur manschap B.

Ook heeft hij zich ingezet als centralist en ondersteuner voor het COPI (commando plaats incident).

Daarnaast was hij vanaf 1996 tot 2016 bestuurslid van de Handboogvereniging “Vriendschap en Strijd” te Hunsel. Sleven is lid van de feestcommissie en ondersteunt de organisatie van de jaarlijkse vlooienmarkt. Tevens draait hij bardiensten bij de schietwedstrijden 2-3 uur per week.

De heer Theo Sleven werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De uitreiking van de versierselen heeft plaatsgevonden bij gelegenheid van zijn officiële  afscheid van de vrijwillige brandweer Hunsel.

 

Vorig artikelWeer een succes bij VC Fortutas: Dames 2 promoveert
Volgend artikelInbraakpoging bakkerij Korsten in Weert