Inbraakpoging bakkerij Korsten in Weert

WEERT – De bekende warme bakker Korsten uit Weert meldt vandaag via social media dat er is ingebroken in de winkel.

“Wellicht ten overvloede voor de meeste mensen. De openingstijden van onze winkels staan vermeld op onze website en na 18.00 uur zijn we toch echt gesloten. Afgelopen zaterdagnacht hebben twee jongens getracht de winkel te bereiken via het forceren van een deur. De bewakingsbeelden zijn doorgegeven aan de politie. Jammer dat het met zoveel geweld moest en dat jullie zoveel kapot gemaakt hebben. En voor de daders……89% van de aankopen in onze winkels gebeurd met pin dus er is weinig geld. En ‘s nachts om 12 uur hebben we nog geen verse vlaai.”

Vorig artikelKoninklijke onderscheiding voor de heer Theo Sleven uit Ittervoort
Volgend artikelVan appel tot stroop