Radiostilte in hotelsoap Weerterland

WEERT – NEDERWEERT Naar aanleiding van onze persvragen aan het college van B&W van Nederweert van afgelopen vrijdag, kregen we vandaag onderstaande reactie van de persvoorlichter Nederweert. 

“In de gemeenteraden van Weert en Nederweert is de afgelopen week gesproken over de ‘hotelkwestie’. Beide burgemeesters hebben vervolgens in collegiaal overleg afgesproken de komende tijd uitsluitend de focus te willen leggen op het open gesprek met elkaar en de mogelijke oplossingen. Tot nader bericht is er derhalve een radiostilte ingelast met betrekking tot het beantwoorden van vragen vanuit de media.”
Opmerkelijk omdat Evers drie dagen geleden nog twitterde: “Combineer de 2 goede artikelen deze week van Dagblad de Limburger en met de bijdrage van Nederweert24 en u bent weer geheel bij.” De persvoorlichter van de Gemeente Weert kon nog geen reactie geven op bovenstaand antwoord.

In het Zakenblad Weerterland en Cranendonck – Keyport 2020 verscheen eerder een uitgebreid interview met de initiatiefnemers van het hotel aan de Weerter zijde van de A2, waaronder de Weerter bioscoopeigenaar Harm Lamberigts.

Vorig artikel‘We doen er alles aan om de trein door te laten rijden van Hamont naar Weert’
Volgend artikelDanny Vera komt naar RaadPop in Nederweert