Trein Weert – Hamont voor personenvervoer lijkt binnen handbereik

WEERT -Wethouder Van Eersel via twitter: ‘Yesss! Na jaren lobbyen en hard werken achter de schermen. Trein Weert Antwerpen op de agenda.’

De ministers Schultz en Weyts stelden dat Nederland en Vlaanderen goed samenwerken ten aanzien van de verbetering van het grensoverschrijdend vervoer per spoor is de elektrificatie van de spoorlijn Mol/Neerpelt – Weert een Vlaamse spoorprioriteit in het kader van de opmaak van het nieuw meerjareninvesteringsplan 2016-2020. Nederland zal een beroep doen op Europese fondsen om de spoorlijn op zijn grondgebied te elektrificeren ondersteunen.

Lees meer op www.rijksoverheid.nl

Vorig artikelAZC Weert bereidt zich voor op groep alleenstaande minderjarige vreemdelingen
Volgend artikelOp stap met Iris, aflevering 18