Van der Valk vraagt coördinatieregeling aan voor hotel om snelheid erin te houden

WEERT – De komst van een Van der Valk hotel in Weert is weer een stapje dichterbij. Van der Valk heeft bij de gemeente Weert een verzoek ingediend voor een coördinatieregeling. Dat is een instrument waarmee snelheid en flexibiliteit samengaan, omdat verschillende procedures die noodzakelijk zijn voor een vergunningverlening gezamenlijk doorlopen kunnen worden.

Hotel Management Services (HMS NV) en de gemeente Weert sloten eind 2015 een intentieovereenkomst voor de vestiging van een Van der Valk hotel langs de A2 op bedrijvenpark Kampershoek 2.0. Op de strategische zichtlocatie komt een opvallend gebouw van 60 meter hoogte. Van der Valk lijkt met het verzoek tot een coördinatieregeling tempo te willen maken met de bouw van het hotel.

Vorig artikelAdvocaat Jan-Hein Kuijpers over hechtenis Mark M.
Volgend artikelFamilie Mark M. opgepakt voor hennepteelt