Advocaat Jan-Hein Kuijpers over hechtenis Mark M.

DEN BOSCH/WEERT – Politiemol Mark M. hoorde vandaag voor de rechtbank in Den Bosch dat zijn hechtenis verlengd wordt. Zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers had gehoopt dat de rechter zou besluiten hem voorlopig op vrije voeten te stellen.

Mark M. is niet vluchtgevaarlijk en kan in het huis van zijn ouders samen met zijn vrouw het proces afwachten, aldus advocaat Kuijpers. De rechter koos de kant van het Openbaar Ministerie en besloot voor verlenging van de voorlopige hechtenis. Midden Limburg Actueel was vandaag aanwezig bij de rechtzaak in het Paleis van Justitie in Den Bosch en sprak na afloop met de advocaat van Mark M. Mr. Jan-Hein Kuijpers.

Vorig artikelPolitiemol Mark M. blijft in hechtenis
Volgend artikelVan der Valk vraagt coördinatieregeling aan voor hotel om snelheid erin te houden