Nederweert gelooft niet in de hotelplannen in Weert

NEDERWEERT – Komt er op Kampershoek in Weert een hotel? Wethouder Houtman van Nederweert gelooft er niet in. Dat zei hij gisteravond tijdens de begrotingsbehandeling. De plannen voor een hotel in Nederweert gaan onverminderd door.

Exploitant hotel Nederweert is inmiddels in gesprek met architect

Enkele raadsleden maken zich bezorgd over de berichten uit Weert over de komst van hotel Van der Valk op Kampershoek. Op een steenworp afstand van de plek langs de A2 in Nederweert waar Nobis een hotel gaat bouwen. Eerder onderzoek heeft aangegeven dat er economisch gezien slechts plaats is voor één hotel.

Volgens wethouder Houtman gaat er gebouwd worden in Nederweert. De gunning is al jaren geleden verleend aan Nobis, maar de crisis heeft e.e.a. on hold gezet. Er lopen gesprekken met de exploitant die heeft aangegeven in gesprek te zijn met een architect en jurist.

Formeel heeft de wethouder nog niet gereageerd op de plannen in Weert. In de beleving van het college is dat nog niet aan de orde.

Vorig artikelPolitie erkent fouten rond ‘mol’ Mark M.
Volgend artikelAdvocaat politiemol: ‘Eerlijk proces is onmogelijk’