Inspiratiecafé Nederweert

NEDERWEERT – De gemeente Nederweert staat graag in contact met haar inwoners. Dat doen we op allerlei manieren. En dit breiden we uit met het organiseren van Het Inspiratiecafé! In alle kernen zetten inwoners zich in voor hun medemens en de leefbaarheid in het dorp.

Ook buiten onze gemeente zijn diverse inspirerende bewonersinitiatieven te vinden. Van dergelijke successen kunnen we ook in Nederweert leren en er ons voordeel mee doen! Vanuit deze gedachte is het initiatief ontstaan voor het eerste Nederweertse Inspiratiecafé. We nodigen u van harte uit om dit bij te wonen op maandag 18 december.

Zijn de reacties positief? Dan krijgt het inspiratiecafé een structureel karakter en passeren telkens andere thema’s de revue. Laat u verrassen door het enthousiasme, de kundigheid en ervaring waarmee de initiatieven en organisaties hun projecten presenteren!

Aanmelden
Wilt u het inspiratiecafé bezoeken, meld u zich dan vóór 14 december a.s. aan door een mail te sturen naar inspiratieca[email protected].

Wanneer maandag 18 december 2017
Hoe laat inloop 19.00 uur, start 19.30 uur
Waar Sportcafé van het sportcentrum, De Bengele 2, Nederweert

Programma
Ontvangst met koffie en vlaai
Welkomstwoord > Wethouder Henk Geraats
Hoe staat het met de kernenaanpak? > Dirk-Jan Pereboom
Dorpsdagvoorziening Meers & Wensauto Meers: hoe maak ik mijn burgerinitiatief succesvol
Myriam Cuypers-Ploem (communicatie) en Thei Maesen (activiteitencoördinator)
Vervoersinitiatieven in dorpen en kleine kernen > Ton Ory en Ger Joosten, vrijwillig vervoersadviseurs van de Vereniging van Kleine Kernen Limburg.

Netwerkborrel
Onder het genot van een drankje gezellig bijpraten en netwerken