“D’Indj-se dames” bundelen krachten tijdens Weert Kermis

Hoe kunnen we Weert en omgeving laten weten wat voor moois er allemaal in Nederweert-Eind (D’Indj) te krijgen is? Dat was de vraag waar Natascha Heijnen en Caroline van Nieuwenhoven al een tijdje mee rondliepen. Het antwoord: Weert Kermis. De twee Eindse ondernemers besloten hun krachten te bundelen en een Pop-up store te openen in de binnenstad van Weert gedurende de Kermisdagen.
Met de hulp van Saelmans Makelaardij slaagden Natascha en Caroline erin een geschikt pand te vinden in de Langstraat in Weert. In de tijdelijke Pop-up store zullen zij een verrassende mix van schilderijen en (elektrische) fietsen laten zien.
Natascha Heijnen is mede-eigenaar van Heijnen Decor en ontfermt zich over de schilderijen en de lijstenmakerij. Bent u op zoek naar de finishing touch voor uw interieur, een bijzondere lijst voor een dierbare foto of schilderij, zoekt u een mooi kunstwerk of foto-art, klassiek of modern? Loop dan even binnen in de Pop-up store en laat u inspireren en adviseren.
Caroline van Nieuwenhoven is mede-eigenaar van Autobedrijf van Nieuwenhoven en Green2Go Electric Mobility. Onder het groene label Green2Go zal zij tijdens de Kermisdagen een eigentijdse collectie fietsen presenteren. Van gewone fiets tot elektrische fiets, van stadsfiets tot sportieve fiets, voor school, werk of gewoon een lekker stukje toeren, zelfs een praktische bakfiets. Caroline informeert u graag over de mogelijkheden en zoekt samen met u naar de meest geschikte fiets.
De Pop-up store bevindt zich, van 22 t/m 27 september, aan de looproute van de Kermis vanaf het station naar de kerk (Langstraat 51) en zal geopend zijn vanaf 12.30u.
“Tot Weert Kermis”
Meer informatie op:
www.heijnendecor.nl
www.green2go.nl